PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es constitueix el patronat dels Jocs dels Petits Estats del 2025

El principal canvi ha estat el relleu dels representants del Govern després de les darreres eleccions

Per El Periòdic

La reunió constitutiva del patronat per als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025.
La reunió constitutiva del patronat per als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025. | SFGA/JAViladot

El patronat per als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025 ja és una realitat, després que ahir, a l’edifici administratiu de Govern, se celebrés la reunió constitutiva de l’ens. En aquesta primera reunió ordinària del patronat, es va fixar com a objectiu continuar avançant en el treball per la celebració dels Jocs al Principat el 2025, engegats ja durant la passada legislatura. El principal canvi va ser el relleu dels representants del Govern després de les darreres eleccions generals.

Així doncs, el nou patronat queda integrat de la següent manera: el cap de Govern, Xavier Espot, com a patró i copresident de la Fundació i representant del Govern; la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, com a patrona i representant del Govern; Jaume Martí, com a patró i copresident de la Fundació i representant del Comitè Olímpic Andorrà (COA); David Astrié, com a patró i representant dels cònsols; Xavier Espot Miró, com a president del Comitè Organitzador dels Jocs dels Petits Estats Andorra 2025; i Jordi Cerqueda com a patró i secretari de la Fundació i representant del COA.

Cal recordar que, a causa de la pandèmia mundial de la Covid-19, els Jocs dels Petits Estats que s’havien de celebrar al Principat durant el mes de juny del 2021 van haver d’ajornar-se. El fet que els del 2023 ja estiguessin adjudicats a Malta, va obligar a posposar la cita al Principat fins al 2025, que serà quan, amb quatre anys d’endarreriment, Andorra acollirà per tercer cop a la història aquesta competició que s’empara sota la bandera olímpica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT