PUBLICITAT

Detingut un home de 64 anys per portar 1.800 paquets de tabac

La Policia va arrestar dos joves més durant la Festa Major d'Escaldes-Engordany

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu del cos policial.
Imatge d'arxiu del cos policial. | Arxiu ANA

Aquest passat dimecres, a les 19.00 hores, diversos efectius de la Duana Andorrana van requerir els serveis del Cos de Policia, ja que tenien controlat un vehicle a proximitats de la frontera del riu Runer al qual se li van trobar 1.800 paquets de tabac per un valor mercantil superior als 6.000 euros. El seu conductor, un home no resident de 64 anys, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic. 

En la mateixa línia, la Policia va efectuar diversos controls de prevenció durant la Festa Major d'Escaldes-Engordany, on van detenir dues persones. D'una banda, una patrulla es va desplaçar a la parròquia dimarts a les 04.35 hores per controlar un grup de joves que estaven causant aldarulls, arrestant a un d'ells, un jove resident de 21 anys, per un delicte contra l'honor després d'injuriar als agents interventors. D'altra banda, el dimecres a les 02.22 hores, un altre jove no resident de 21 anys va ser controlat per un presumpte delicte contra la seguretat pública per trobar-se en possessió de 0,6 grams de metamfetamina i 1,5 grams d'haixix.

Finalment, i pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, dos homes de 28 i 31 anys van ser arrestats amb taxes de 2,04 i 1,02 g/l, respectivament. Un tercer home no resident de 31 anys va ser també detingut per donar un resultat positiu a la prova de tòxics salivar, després que els agents haguessin estat requerits en un accident de circulació amb danys materials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT