L’FC Santa Coloma cau a Podgorica contra l’SK Sujetska

Els colomencs van encaixar dos gols en un partit mancat de vocació ofensiva i ocasions

Per Joan Jiménez

Una jugada del partit d’ahir entre l’FC Santa Coloma i l’SK Sujetska.
Una jugada del partit d’ahir entre l’FC Santa Coloma i l’SK Sujetska. | @m4rv_d3esign

Derrota de l’FC Santa Coloma a Montenegro a casa de l’SK Sujetska. Els de Cheryshev no van poder desenvolupar un partit amb una forta vocació ofensiva i el conjunt de Podgorica va estar més encertat a l’hora de materialitzar les ocasions en un partit on no van haver-hi grans oportunitats per part dels dos conjunts.

La primera part va ser intensa al mig del camp, on els dos equips tractaven d’aconseguir la pilota, però sense que cap dels dos pogués arribar a dominar l’altre. En una de les poques ocasions que hi va haver, després d’una sèrie de rebots, Saletic va rematar des de la línia de l’àrea i després d’un mal rebuig del porter colomenc, Josep Gomes, va acabar entrant dins de la porteria. L’FC Santa Coloma va estar a punt de rebre dos gols de forma consecutiva, en rebre un centre a l’àrea en la següent jugada on, per fortuna, el remat en solitari d’un davanter de l’Sujetska va marxar per línia de fons.

L’FC Santa Coloma no va trobar la seva millor versió tampoc a la segona part, on no aconseguia trepitjar l’àrea de l’Sujetska de forma regular. L’equip montenegrí tampoc va dominar en gran mesura als colomencs, però si van disposar de millors ocasions que, finalment, van saber aprofitar en un 1vs1 del 9 montenegrí, Strikovic, que superava amb facilitat a un venut Gomes i feia pujar el segon gol al marcador. L’FC Santa Coloma torna al país pensant ja en com remuntar aquest 2-0.