PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La segona travessa del Pas de la Casa serà de 3, 6 i 10 km.

La segona edició de la prova serà puntuable per a la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya

Per El Periòdic

Els consellers presentant la segona edició de la Travessa del Pas de la Casa
Els consellers presentant la segona edició de la Travessa del Pas de la Casa | Comú d\'Encamp

La 2a edició de la cursa de muntanya ‘Travessa Pas de la Casa’ tindrà lloc el 13 d’agost i comptarà amb tres distàncies de 3, 6 i 10 kilòmetres, que recorreran diferents punts emblemàtics de la parròquia, com el Port d’Envalira, el camí del Coll dels Isards, el Coll Blanc o l’estany de les Abelletes.

Les inscripcions estaran obertes fins al 9 d’agost i es poden fer a la pàgina web www.travessapasdelacasa.com. En cas de no poder efectuar el pagament a través del web, es podrà abonar l’import durant la recollida de dorsals i dels welcome packs, que serà el dissabte 12 d’agost a la plaça de l’Església, on també hi haurà una zona village esportiva amb diferents estands dels col·laboradors a la travessa, un total de 25. Totes les sortides i arribades dels recorreguts es faran a la plataforma de Grandvalira.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernández, i el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va destacar ahir al matí, durant la presentació de l’esdeveniment, que «celebrem que estiguem ja en aquesta segona edició, esperem donar-li continuïtat perquè segueixi creixent i aportant novetats». En referència a les novetats, Fernàndez es va referir que «enguany la Travessa forma part de la Copa d’Andorra de curses de muntanya, i per tant hi haurà una visualització més gran de la cursa i del Pas de la Casa». D’altra banda, el director i impulsor de la ‘Travessa Pas de la Casa’, Rui Da Costa, va explicar que «esperem arribar als dos-cents inscrits» afegint que «poder superar les xifres de l’any passat, ja que aquest any la data cau en un pont interessant per atraure visitants».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT