PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El II Campus Tots Marquem enguany acull més infants

Les entitats confirmen que aquest tindrà continuïtat

Per Sònia Lecha

Els infants del segon Campus Tots Marquem
Els infants del segon Campus Tots Marquem | S.L.

L’àrea social de la Creu Roja Andorrana per a l’atenció a la infància, adolescència i joventut i la Federació Andorrana de Futbol (FAF), en col·laboració amb el Departament d’Esports del Comú d’Andorra la Vella organitzen aquesta setmana i per segon any consecutiu un campus inclusiu de futbol. 

El director de projectes de la FAF, Justo Ruiz, i la tècnica social de Creu Roja Andorrana, Esther Soler, van estar presents ahir a la trobada amb els mitjans de comunicació que va tenir lloc als camps d’entrenament de la federació. «Aquest any comptem amb 20 nens d’entre sis i 12 anys, nou dels quals repeteixen l’estada en aquest campus», va comentar Soler. 

Aquests nens i nenes gaudeixen d’una iniciació al futbol per part d’uns entrenadors professionals cada matí i les tardes s’amenitzen amb activitats de lleure arreu de la parròquia d’Andorra la Vella, com la piscina dels Serradells o la bolera. Com l’any anterior, les dietes i l’equipament també els facilita l’organització, i l’equip directiu està conformat per una educadora social, una monitora i cinc voluntaris de la Creu Roja Andorrana. 

Finalment, Ruiz va confirmar la continuïtat d’aquest projecte i va valorar molt positivament els resultats d’aquestes dues edicions que creixen en nombre de participants i permeten reforçar l’esperit d’equip, el compromís i l’esforç entre els infants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT