PUBLICITAT

El cònsol de la Consòrcia lamenta l'incident i assegura que va ser «un error»

  • Sansa demana disculpes però afirma que els periodistes van poder fer la seva feina
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Lluís Sansa, en primer pla, durant una celebració de la Consòrcia. Foto: EDUARD COMELLAS

El cònsol major de la Consòrcia dels Casats d'Andorra la Vella, Lluís Sansa, va lamentar ahir, a través d'un comunicat, l'incident ocorregut durant la sessió del Consell del Bull de diumenge passat. Durant la celebració de la Consòrcia es va convidar a una periodista a abandonar la sala mentre els companys homes periodistes es quedaven a cobrir l'acte.

Sansa va mostrar el seu respecte a la feina dels periodistes i va demanar excuses per l'incident, en nom de tots els germans consorciants, per si es va fer algun comentari que pogués indicar algun tracte diferent cap a les periodistes

Sansa va recordar, però, que tots els periodistes gràfics que hi havia a la sala van poder fer la seva feina i que un cop acabada la presa d'imatges, se'ls va convidar a abandonar la sala «com és natural a les assemblees o juntes generals de qualsevol entitat».

El cònsol major de la Consòrcia va manifestar que enmig «de la gresca habitual i prèvia a la reunió, no crec haver fet cap comentari que pogués indicar un tracte diferent cap a les periodistes que feien fotos o seguien a la sala». En qualsevol cas, Sansa va afegir que si algú ho va fer «era un error» i va excusar-se'n en nom de tots els germans. A més, va deixar clar que el fet de no haver tancat la porta abans de començar el consell, va fer que algun periodista es quedés «indegudament» durant la sessió, fet que es va poder interpretar com un tracte de favor envers els homes periodistes.

respecte per la professió / Sansa va reiterar que no era la intenció de la Consòrcia de Casats discriminar a ningú per raó de gènere, un fet que demostren, segons ell, els molts anys que fa que la premsa cobreix el Consell del Bull. Finalment, Sansa va voler deixar clar que des de la Consòrcia respecten «la feina tan essencial dels mitjans de comunicació i de tots els seus treballadors».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT