PUBLICITAT

Avís groc per tempestes al vespre i a la nit

Tot i així, el dia d'avui serà majoritàriament assolellat

Per El Periòdic

L'avís meteorològic groc activat aquest dijous.
L'avís meteorològic groc activat aquest dijous. | Servei Meteorològic d\'Andorra

Tal com informen des del Servei Meteorològic d'Andorra, s'ha activat per tot el país l'avís groc per les tempestes que s'esperen de cara a aquest dijous. El dia assolellat deixarà pas al vespre una bombolla d'aire fred, la qual aportarà inestabilitat i deixarà ruixats tempestuosos a la primera part de la nit. A més, és possible que les precipitacions puguin estar acompanyades momentàniament de calamarsa i ràfegues de vent.

Per aquest motiu, i com és habitual, Protecció Civil recomana a la ciutadania tenir precaució en les activitats que es realitzin a l'exterior i assegurar els objectes que puguin caure de balcons i terrasses, en vista d'evitar possibles incidents. 

Quant a les temperatures que protagonitzaran el dia d'avui, les mínimes previstes seran de 13ºC a Andorra la Vella, 8ºC a 1.500 metres i 9ºC al Pas de la Casa. Pel que fa a les màximes, aquestes seran de 31ºC a Andorra la Vella, 26ºC a 1.500 metres i 15ºC al Pas de la Casa. Cal destacar, però, que després del pas de la pertorbació, a les primeres hores del dia restarà nuvolositat baixa enganxada als cims, encara que tendirà a dissipar-se ràpidament. Per tant, el dia serà majoritàriament assolellat i el vent serà feble de component sud-oest.

PUBLICITAT
PUBLICITAT