PUBLICITAT

Valoració positiva de les terceres jornades de Lo Mandongo

  • Els 18 restaurants que hi han participat creuen que la iniciativa atreu més clients
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Joana Tomàs i el conseller de Turisme de la Massana, David Baró. Foto: TONY LARA

L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma) i el Comú de la Massana valoren positivament les terceres jornades de cuina de Lo Mandongo, que van finalitzar el cap de setmana passat. Coindidint amb l'època en què les cases pairals fan la matança del porc, 18 restaurants de la Massana –tres més que l'any passat– han fet una proposta gastronòmica basada en aquest producte.

Els participants en aquestes jornades han fet una bona valoració d'aquesta iniciativa, ja que tots coincideixen en el fet que «amb la promoció de la nostra gastronomia, estem donant una bona imatge dels nostres restaurants i, en definitiva, de la nostra parròquia», subratlla la presidenta de l'Acelma, Joana Tomàs.

Pel que fa al nombre de menús venuts, la xifra varia d'un restaurant a l'altre, tot i que globalment, segons els restauradors, els resultats han superat els de l'any passat. «Els restaurants de cuina tradicional són els que han venut més menús de Lo Mandongo, fins a un centenar cadascun, tot i que per a tots els participants és positiu tenir una oferta complementària a la seva carta habitual», diu Tomàs.

Els restaurants que s'han incorporat per primer cop a la iniciativa asseguren que aquesta acció ha servit com a reclam per atraure clients, independentment de si després han acabat demanant aquest menú especial o no.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT