PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Creand patrocinarà a la FAE en snowboard i freestyle

Per El Periòdic

La secció d’snowboard i freestyle de la FAE.
La secció d’snowboard i freestyle de la FAE. | FAE

La secció d’snowboard i freestyle de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), tal com van fer també les altres seccions de la federació, van iniciar fa unes poques setmanes la tornada als entrenaments de pretemporada. Els esportistes per a la pròxima temporada, que continuaran sent Maeva Estevez i Mario Da Cruz, comptaran amb un nou patrocinador. Creand Assegurances Vida serà el nou espònsor que acompanyarà a l’equip en les seves competicions, augmentant les seves capacitats i la professionalització de la secció d’snowboard i freestyle.

Carles Visa, gerent de la FAE, va manifestar ahir que «Ens alegrem que aquesta secció recuperi un partner principal com ara Creand Assegurances Vida. Ens aporta seguretat, i fa que tot sigui una mica més portable tenint en compte que la despesa dels equips de Copa del Món, en totes les seccions, ha augmentat molt».

A més, la rider Maeva Estevez també va fer declaracions valorant el desenvolupament de la pretemporada. Estevez va destacar el bon progrés que s’està duent a terme en les sessions preparatòries per a la temporada, on s’està arribant a una òptima preparació física. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT