PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El gran repte escocès

L’Inter Escaldes rep aquesta tarda a l’Hibernian d’Escòcia en la segona ronda prèvia de la Conference

Per Joan Jiménez

Jugadors de l’Inter Escaldes durant l’entrenament d’ahir.
Jugadors de l’Inter Escaldes durant l’entrenament d’ahir. | Inter Escaldes

Després de la derrota dels seus veïns de l’Atlètic Escaldes contra el Partizani d’Albania, l’Inter Escaldes prossegueix en la seva travessa europea per la UEFA Conference League rebent al gran Hibernian d’Escòcia, un dels equips més potents de la lliga britànica que està acostumat a jugar amb equips de gran nivell. El conjunt del nord d’Edimburg suposarà tot un repte pels escaldencs, tractant-se de l’equip amb més títols de la lliga escocesa, una competició d’un elevat nivell competitiu, només per darrere de Rangers, Celtic, Aberdeen o el Heart. Aquest esdevé un dels majors reptes amb els quals s’haguessin pogut enfrontar els tres equips andorrans que continuen vius en aquestes rondes preliminars de la competició europea. Amb mala sort al torneig, l’Inter Escaldes va ser el seleccionat per a ballar amb la parella més lletja en comparació amb els seus dos altres compatriotes.

Tot i així, l’Inter arriba en aquesta eliminatòria amb molts ànims i motivació per a fer front a un repte engrescador que, en el cas de poder superar aquesta ronda, sens dubte seria un fet històric pel futbol andorrà. Aquest pensament està dins del vestuari escaldenc, on els seus jugadors van entrenar amb certa alegria, enfocant l’enfrontament amb l’Hibernian com un desafiament motivador que engresca a desplegar el millor joc possible del conjunt interista en comptes de témer a l’equip escocès. 

D’altra banda, l’Inter ja va demostrar en l’anterior ronda de la Conference League que és capaç de demostrar un joc dominador contra el Víkingur, fet que donaria confiança al conjunt escaldenc. Tot i això, els interistes hauran de saber perfeccionar la mentalitat per tal de no cometre errades com les que quasi li costen l’eliminació a l’Inter durant els últims minuts contra el conjunt feroès.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT