PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Santa Coloma s’enfronta al Sutjeska a Montenegro a la UECL

Els colomencs voldran passar de ronda contra un equip montenegrí incomòde i complexe

Per Joan Jiménez

Gradoski Stadion, a Podogorica, Montenegro.
Gradoski Stadion, a Podogorica, Montenegro. | StadiumDB.com

Com ja va fer l’Atlètic Escaldes dimarts i avui l’Inter a Andorra, l’FC Santa Coloma prossegueix també en el seu camí per Europa a Podgorica, Montenegro. El conjunt colomenc s’enfrontarà aquesta nit a les 21.00 hores a l’FK Sutjeska, l’altre equip de la ciutat montenegrina a banda del Buducnost Podgorica, botxí de l’Atlètic Escaldes a la Champions. El conjunt de Cherishev espera no córrer la mateixa sort que els seus compatriotes andorrans en terres montenegrines i poder controlar millor l’esfèric per tal de no passar patiments excessius com en l’anterior ronda preliminar on van superar per un curt marge al Pen-Y-Bont de Gal·les.

El conjunt colomenc va arribar ahir al país de l’Est d’Europa i va poder descansar i recuperar-se del viatge a l’hotel, rebent massatges musculars per tal de mantenir la forma física, a més d’entrenar al gimnàs per tal d’arribar al partit internacional en les millors condicions possibles. Així mateix, els jugadors colomencs van poder fer també turisme i conèixer millor la capital de Montenegro, aprofitant així per relaxar-se i poder entrar al terreny de joc amb una mentalitat tranquil·la.

El repte que suposa l’Sutjeska no és petit. Es tracta del campió nacional montenegrí i compta amb un pressupost que quasi duplica el capital de l’FC Santa Coloma, segons dades de Transfermarket. Tot i així, els colomencs no perden l’esperança i estaran disposats a fer que la seva aventura europea per la Conference League no acabi només en aquesta segona ronda prèvia. Aquesta nit, l’FC Santa Coloma sortirà al camp del Gradaski Stadion per tal de no despertar del somni continental.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT