PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rècord d’Andorra per a Biel Cuen i debut internacional de Segarra

Els joves nedadors han disputat les proves de 400 metres lliures i 200 metres braça

Per El Periòdic

Els nedadors andorrans, Biel Cuen i Arnau Segarra.
Els nedadors andorrans, Biel Cuen i Arnau Segarra. | FAN

En el primer dia de la natació al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que s’està celebrant a Maribor, Eslovènia, Biel Cuen ha aconseguit el vuitè record d’Andorra— dos records de 15 anys i sis de 16 anys— i el nedador infantil Arnau Segarra ha fet la seva primera competició internacional. 

Cuen va disputar la prova dels 400 metres lliures i va quedar 26è infantil millor d’Europa amb un temps de 4:11,75 que és rècord d’Andorra de 16 anys. El rècord anterior era de Kevin Teixeira amb registre de 4:12,28 datat el 10 de desembre de 2021. 
Pablo Prieto, segon entrenador de la FAN i tècnic responsable va valorar que Cuen va nedar molt bé. «Podria haver fet un millor temps, però potser li ha faltat cop d’empenta addicional en el tercer parcial. Malgrat nedar una miqueta per sobre del temps que va fer als entrenaments ha millorat quatre segons la marca que va fer a Malta en la seva primera internacionalitat i el registre és un nou rècord d’Andorra», va afegir el segon entrenador. 

Per la seva banda, Arnau Segarra va quedar 36è infantil millor d’Europa en la prova de 200 metres braça, amb parcials a prop de la seva millor marca personal i un registre final de 2:37,53.

«L’he vist nedar bé i molt motivat, li ha faltat poc per rebaixar la seva marca. Aquesta prova en distància i estil és una de les que més treballa l’Arnau. Hem apuntat el que hem vist per aplicar-lo en la prova dels 100 metres braça», va valorar Prieto sobre Segarra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT