Alís i González, campions de la Skyrace Comapedrosa 2023

Roger Comellas i Laia Serra guanyen la Skyrace Arinsal en la categoria sènior absoluta

Imatge del podi femení de la prova.
Imatge del podi femení de la prova. | FAM

Jordi Alís i Natàlia González es van proclamar ahir, durant la segona i última jornada de la Merrell Skyrace Comapedrosa, com a campions de la competició celebrada aquest darrer cap de setmana. Ambdós atletes van superar els 24 quilòmetres de distància i 2.375 metres de desnivell positiu fins a alçar-se amb la victòria del certamen. Així mateix, tan Alís com González van aconseguir punts en la Trail Run World Series després d’arribar al cim de l’emblemàtica muntanya andorrana després de superar dues baixades que requerien un elevat nivell tècnic.

Així doncs, en la categoria masculina, el campió va ser Jordi Alís amb un cronòmetre final de 3h07’39’’. L’atleta va arribar a meta per davant de Marc Ollé amb un temps de 3h20’37’’, seguit d’Alejandro Villarino amb 3h30’14’’.

En la categoria femenina, Natàlia González, campiona del certamen, va arribar a la meta d’Arinsal amb un crono de 4h03’58’’, amb un escàs marge de diferència amb les altres dues primeres classificades, sent respectivament Clara Vallès, amb un cronòmetre de 4h04’37’’, i Georgina Gabarró, amb un temps de 4h’5’08’’.

D’altra banda, en la Skyrace Arinsal, una altra competició celebrada de forma paral·lela, es van alçar amb el títol Roger Comellas i Laia Serra. Cal destacar que aquest certament força reconegut i consolidat de 19 quilòmetres de distància i 1.456 metres de desnivell positiu es torna a posicionar com una prova idònia pels atletes més joves. Així mateix, Comellas i Serra van aconseguir guanyar en aquesta prova de la categoria sènior absoluta amb uns temps de 2h51’32’’

Així van finalitzar les dues proves més emblemàtiques i importants de la gran cita internacional de les curses de muntanya i les Skyrace, que se celebren al Principat al llarg de l’any, amb el poble d’Arinsal de la Massana com a centre neuràlgic de l’esport de muntanya dels Pirineus amb el Merrell Mountain Festival.