Escaldes- Engordany

Sílvio Moreira, bronze al Campionat Iberoamericà

El karateka andorrà arriba al podi a les Illes Canàries després d’imposar-se en tres combats

Podi de la competició.
Podi de la competició. | Federació Andorrana de Karate

Sílvio Moreira, karateka de la Federació Andorrana de Karate, va poder penjar-se la medalla de bronze en el Campionat Iberoamericà celebrat aquest darrer cap de setmana a Tenerife. En un campionat amb format banderes, on no hi va haver puntuacions de grup sinó enfrontaments de parelles de competidors amb un guanyador i un perdedor per cada ronda, Moreira va aconseguir imposar-se al competidor mexicà Isaac Rafael Ledesma a qui va guanyar per 5-0. En la segona ronda, es va enfrontar amb l’espanyol Damian Esquivel a qui va superar per un 5-0 també. En la tercera, quina era la semifinal, es va enfrontar amb Raul Martin, amb qui va perdre 5-0 i qui, finalment, es va penjar la medalla d’or. Sent la derrota amb un dels competidors que arriba a la final, Moreira va poder repescar i, en l’enfrontament per la medalla de bronze, va vèncer per 5-0 al competidor americà Osman H. Lee i, per tant, es va penjar la medalla de bronze. Un resultat destacable per part del karateka andorrà.