PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany dona el tret de sortida a la Festa Major

Les actuacions musicals comencen aquesta nit

Per El Periòdic

Imatge del tret de sortida de la Festa Major
Imatge del tret de sortida de la Festa Major | ANA

Un gran nombre d'escaldencs i escaldenques s'han reunit durant la tarda d'aquest dissabte davant de la plaça de l'Església d'Escaldes-Engordany per assistir al tret de sortida oficial de la Festa Major de la parròquia. Una celebració que, com ja és habitual, té lloc abans de la Festa Major de Sant Julià de Lòria i que, enguany, s'allargarà fins dimecres vinent.

La festa s'ha iniciat a les 18.00 hores amb el tradicional repic de campanes i traques i, tot seguit, ha tingut lloc la gran batucada pels carrers de la parròquia a càrrec dels trabucaires de la UPTEE anunciant la Festa Major. "Hi ha un reguitzell d'espectacles per a nens, per a persones grans, actes culinaris... és un programa molt variat on tothom pot trobar alguna cosa per passar-s'ho bé" ha destacat el conseller de Vida Cultural d'Escaldes-Engordany, Valentí Closa, mentre agraïa la col·laboració de la Unió Pro-Turimsme i assegurava que "la Festa Major és això: recuperar la il·lusió col·lectiva i gaudir".

Per altra banda, el president de la Unió Pro-Turisme, Jaume Ambor, ha assenyalat l'esforç que l'entitat ha fet enguany de cara a millorar el reciclatge i a reduir els residus de plàstic amb propostes com la de l'engalanament de la plaça Santa Anna amb banderoles tèxtils tricolors o la utilització de gots reciclables i retornables.

Les actuacions musicals començaran aquest dissabte a la nit amb la participació de DJ Montalvo, que oferirà la seva sessió a les 23.00 hores a l'aparcament dels Veedors. Ambor, en aquest sentit, ha avançat que un dels dies més forts quan a assistència pot ser el dimecres 26 de juliol, que coincideix amb l'actuació de Miki Nuñez (12.00 hores) i el tancament de fi de Festa Major amb el tradicional castell de focs artificials, segons informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT