PUBLICITAT

El Cirque du Soleil rep a joves de la Gavernera i usuaris de Meritxell

Els dos grups van poder gaudir d’una jornada amb els artistes i l’equip tècnic

Per El Periòdic

Els artistes i l’equip tècnic del Cirque du Soleil amb el grup de joves.
Els artistes i l’equip tècnic del Cirque du Soleil amb el grup de joves. | Andorra Turisme

Un grup de joves de la Gavernera, així com diversos usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell van ser rebuts dijous i divendres, respectivament, pels artistes i l’equip tècnic del Cirque du Soleil, amb l’objectiu de gaudir conjuntament d’una jornada acompanyats dels protagonistes de FESTA.

D’aquesta manera, els participants van poder conèixer de primera mà com assagen i es preparen els intèrprets, a més de prendre part d’activitats pensades especialment per a ells: tallers acrobàtics a l’escenari principal impartits per membres de la companyia canadenca com ara salts en corda, trapezis, globus, etc. Tanmateix, els més petits també van poder iniciar-se en el món del maquillatge professional provant les espectaculars pintures que utilitzen els artistes durant les representacions, rebent tots ells un petit obsequi per part dels membres del circ. 

Aquesta acció social en col·laboració amb el Cirque du Soleil fa anys que es duu a terme i ja s’ha convertit en tot un clàssic durant l’estada de la companyia al Principat. Tot i això, la voluntat no és únicament acostar la companyia canadenca als participants, sinó també fer-los partícips del món de l’espectacle i oferir-los una activitat diferent. Enguany, a les activitats específiques es va sumar també la visualització de l’espectacle FESTA.

La participació d’aquesta edició va ser protagonitzada per una quinzena de persones del servei ocupacional Xeridell i del centre de dia de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell. En el cas de la Gavernera, en van gaudir 25 joves i nens, els quals van estar acompanyats en tot moment per sis formadors d’aquest centre d’acolliment d’infants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT