PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mejia tanca el curs de piscina de 50 metres amb un cinquè lloc

La nedadora assoleix la plaça en la prova de 1.500 metres lliures, i acaba novena en la de 400

Per El Periòdic

Alexandra Mejia.
Alexandra Mejia. | FAN

Amb la cinquena plaça en la prova dels 1.500 metres lliures de la seva edat del Championnats de France Open d’été, absolut i júnior, finalitza la temporada de competició en piscina de 50 metres per a Alexandra Mejia. Pel que fa a la competició, Mejia va participar en les proves de 400 i 1.500 metres lliures. En la primera va acabar novena de la seva edat amb un temps de 4:37,02, mentre que en la segona va obtenir un registre de 18:19,68 que li va representar el cinquè lloc de la classificació de les nascudes l’any 2006. 

Cal destacar que la nedadora tanca la temporada de competició en piscina de 50 metres amb 22 rècords d’Andorra: dos de 16 anys, 12 de 17 anys i vuit absoluts.

Així, aquest certamen ha servit d’activitat preparatòria per a Mejia, abans d’afrontar les proves del tram final del curs, i posada a punt, fins al Campionat d’Europa júnior de natació en aigües obertes que celebrarà la LEN entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre d’enguany a les aigües de la mar Jònica, illa de Corfú, Grècia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT