PUBLICITAT

Observació astronòmica per conèixer el sol i les estrelles

Joan Pujol explica les curiositats sobre el sol i l’univers que l’envolta

Per El Periòdic

El taller d’observació astronòmica a Encamp.
El taller d’observació astronòmica a Encamp. | Comú d\'Encamp

La biblioteca comunal d’Encamp va oferir ahir al matí una activitat d’observació astronòmica oberta a tothom a càrrec de l’especialista Joan Pujol. Els assistents van poder veure el sol a través d’un telescopi i conèixer curiositats sobre aquesta gran estrella i l’univers que l’envolta. Segons van informar des del comú, la sessió es va dividir en dos torns i es va desenvolupar davant del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. El primer va ser obert a tot el públic i el segon va comptar amb l’assistència dels infants de l’àrea de Jovent, qui també van poder  gaudir de l’activitat.

L’esdeveniment, que s’emmarca en el programa d’activitats de les biblioteques comunals d’enguany, va continuar al vespre amb una segona observació al cim del Port d’Envalira, a les 22.00 hores. En aquesta ocasió, els assistents van poder observar els estels i conèixer algunes constel·lacions. Els interessats poden inscriure’s trucant a la Biblioteca d’Encamp o la Biblioteca del Pas de la Casa o enviant un correu a [email protected].

Últim taller de la Bibliopiscina 

La bibliopiscina és una altra de les activitats emmarcades en el programa d’enguany de les biblioteques comunals. Aquest estiu s’ha concentrat durant el mes de juliol i en total ha comptat amb quatre tallers i contacontes interactius. L’última activitat de la bibliopiscina es farà el proper dimarts, 25 de juliol, a les 11.00 hores, a la piscina de la Mola. Els infants coneixeran el conte Invisible d’Eloi Moreno, i faran un taller de llana on crearan flors. El relat tracta temes com el bullying i l’activitat és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT