PUBLICITAT

Pantalla acústica al viaducte de la CG1 per reduir l’impacte sonor

Es preveu que els treballs comencin abans de l’hivern i que durin tres setmanes

Per El Periòdic

Túnel de la Tàpia.
Túnel de la Tàpia. | Mobilitat

El Govern instal·larà una pantalla acústica al viaducte de la CG1, situat sota la boca nord del túnel de la Tàpia, amb l’objectiu de disminuir l’impacte sonor. Segons van informar ahir des de l’executiu, els residents i usuaris de l’edifici situat sota la boca nord del túnel van sol·licitar al ministeri de Territori i Urbanisme que es dugui a terme la instal·lació d’un apantallament acústic al viaducte per reduir el nivell sonor que perceben. Per aquest motiu, l’executiu va convocar un concurs públic amb la finalitat d’adjudicar la col·locació d’aquesta pantalla.

Els treballs es preveuen iniciar abans de l’hivern i es preveu que tinguin un termini d’execució de, com a màxim, tres setmanes. Per a dur a terme aquests treballs,  només serà necessari tancar el primer carril de baixada entre l’enllaç d’Aixovall i la boca nord del túnel.
Les empreses interessades a dur a terme el projecte poden presentar les seves ofertes mitjançant la Plataforma de contractació del sector públic fins al 29 de juliol a les 17.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT