PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Activitats per aprofitar les pistes d’esquí durant l’estiu

Per Bruna Luque

Les estacions d’esquí d’Andorra no són només un destí hivernal.  A l’estiu, aquestes zones s’omplen de vida i ofereixen  una àmplia gamma d’activitats emocionants per a tota la família. Si busques diversió en plena natura, les pistes d’esquí transformades en veritables parcs d’aventura són el lloc ideal per passar uns dies inoblidables.

A continuació, us presentem algunes de les activitats més populars per aprofitar les pistes d’esquí a l’estiu al Principat.

PAL ARINSAL MOUNTAIN PARK:
L’estació de Pal Arinsal és un autèntic paradís per als nens i les famílies. Amb una àrea especialment dedicada a les activitats infantils, aquest lloc és perfecte perquè els més petits puguin gaudir d’experiències úniques. Teniu l’oportunitat de practicar BMX a la zona d’entrenament de Font de la Tosca o de participar en diversos cursets d’aquesta modalitat esportiva.

Al sector Pal, els infants disposen d’un espai amb activitats especialment dissenyades per a ells, mentre que al sector d’Arinsal, hi ha una àmplia oferta d’activitats relacionades amb el trial i el BMX per als nens, però també per als adults.

NATURLAND:
Naturland és un parc d’aventures que ofereix un munt de possibilitats per divertir-se. Amb dues àrees d’oci, grans i petits trobaran activitats per gaudir d’un dia ple d’aventura. Des de l’Airtrekk fins al tobotronc, passant per la tirolina i l’aula de natura, aquest parc té activitats per a tots els gustos.

GOLF SOLDEU:
Si t’agrada el golf, l’estació de Soldeu disposa d’un camp on podràs posar a prova les teves habilitats en aquest esport. Ofereix 18 forats, tot i que per a poder accedir al camp i jugar al golf és necessari disposar de hàndicap o de llicència federativa. 

En cas de no disposar de la llicència, també hi ha la possibilitat de demanar classes particulars per millorar el teu joc.

MON(T) MAGIC CANILLO:
El Mon(t) Magic, situat a Canillo, és un altre parc d’oci i jocs ideal per a les famílies. Amb atraccions com tobogans, ponts suspesos, castells inflables, piscina de boles i jocs tradicionals gegants, els més petits gaudiran d’un dia ple de diversió en plena natura.

EPIC ANDORRA 
Si busques experiències úniques enmig de la natura, Epic Andorra t’oferirà una aventura personalitzada.

Amb allotjaments exclusius i activitats a mida, aquesta empresa et permetrà descobrir l’Andorra pura i salvatge, connectant amb la natura i gaudint d’experiències màgiques com la Cabana Piolet, una cabana de fusta situada a 2.150 metres al sector de Grau Roig.

ORDINO ARCALÍS
A l’estació d’Ordino Arcalís a l’estiu, es poden gaudir de diverses activitats emocionants. Entre les opcions disponibles, destaca el passeig panoràmic amb el Telecabina de Tristaina, un recorregut de cinc minuts amb vistes panoràmiques que uneix l’Hortell amb la Coma del Forat, permetent accedir a rutes de senderisme com l’excursió als llacs de Tristaina i el mirador solar.

EXCURSIONS A CREUSSANS
També hi ha la possibilitat de fer excursions amb el Telecadira de Creussans. Aquesta opció ofereix nombroses rutes de senderisme, destaquen l’excursió a l’estany de Creussans i la Ruta Verdaguer, amb punts d’interès com l’església de Sant Pere del Serrat i la Mina de Llorts.

EPIC EXPERIENCE 
Per últim, Ordino Arcalis ofereix un paquet d’Activitats anomenat Epic Experiencies. Aquesta alternativa proposa estades a cabanes en la natura, helitrekking amb picnic i més opcions emocionants.

La temporada estival a Ordino Arcalís va de principis de juliol a mitjans d’octubre, i l’accés a l’estació es pot fer amb el telecabina de Tristaina o amb el vehicle fins al tancament de la carretera de la Coma.

Ara ja ho saps, les pistes d’esquí et conviden a viure aventures emocionants, gaudir d’activitats familiars i descobrir la bellesa de la natura des d’una nova perspectiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT