PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per amenaçar uns joves amb una pistola d’impulsos elèctrics

La Policia arresta un home per falsificar el certificat d'experiència laboral

Per El Periòdic

Un agent del Cos de Policia.
Un agent del Cos de Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir dimecres a la nit a la Massana un home, de 50 anys i no resident, com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat per port il·legal d'arma. Segons informen des del cos d'ordre, inicialment, l'arrestat havia protagonitzat un conflicte amb un altre home a Escàs per causar molèsties als veïns i, minuts més tard, hauria seguit tres nois que es desplaçaven en cotxe prop de la rotonda d'Erts i els hauria barrat el pas amb el seu vehicle circulant contra direcció. Va ser llavors quan els hauria amenaçat amb una pistola d'impulsos elèctrics i un pal de fusta, motiu pel qual va ser arrestat.

Al llarg d'aquesta setmana, els agents també van arrestar dijous, un home de 38 anys i no resident, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d'experiència laboral per tal d'obtenir el permís de residència i treball.

Finalment i pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues, a més de la dona de 55 anys arrestada aquest dijous a primera hora del matí amb una taxa de 2,25 després d'un accident contra un altre cotxe a la Bartra, la matinada d'aquest divendres el cos d'ordre va controlar un home, de 24 anys i no resident, per donar positiu a la prova de tòxics i trobar-se en possessió de 0,7 grams de cocaïna; i una altra dona, de 44 anys, amb una alcoholèmia d'1,08.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT