Una forta Andorra cau de peu contra Itàlia a Sant Sadurní d’Anoia

Els tricolor cauen a quarts de final de la World Skate Europe 2023 davant l’‘squadra azzurra’

Un instant del duel.
Un instant del duel. | World Skate Europe

La selecció andorrana d’hoquei patins va caure de forma meritòria als quarts de final de la World Skate Europe 2023 que s’està celebrant a Sant Sadurní d’Anoia. En el partit trepidant d’ahir, els andorrans van aconseguir sorprendre a l’squadra azzurra amb un penal a favor al minut set que no va poder convertir Gerard Miquel. Seguidament, Itàlia va poder refer-se de l’ensurt i avançar-se al marcador, però un equip andorrà valent i atrevit va aconseguir empatar contra els italians gràcies a Nil Dilmé. Tot i una diferència molt destacable entre els dos conjunts, la selecció andorrana confiava a poder aguantar el resultat i arribar a somiar amb la classificació a semifinals del campionat europeu. Però el gran nivell italià va ser imparable i els tricolor van acabar perdent el duel per un dolorós 4-1 final. Els nois de Manel Rubio ho van deixar absolutament tot a la pista, però el rendiment d’un candidat al títol de campió d’Europa, les parades del porter italià i el 2-1 de Giulio Cocco van tombar el somni andorrà.