PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els síndics es reuneixen amb tots els partits polítics del país

Les trobades han servit per a saber les impressions del Consell General

Per El Periòdic

Els síndics generals amb el líder del Grup Parlamentari Concòrdia, Cerni Escalé, i la Consellera General, Núria Segués.
Els síndics generals amb el líder del Grup Parlamentari Concòrdia, Cerni Escalé, i la Consellera General, Núria Segués. | Consell General

Els Síndics Generals van mantenir reunions amb els presidents de tots els Grups Parlamentaris i el conseller general no adscrit, Víctor Pintos, després que acabés el primer període de sessions de la legislatura. 

Les trobades van servir per a saber les impressions que tenen els grups parlamentaris sobre el funcionament del Consell General en l’inici de la legislatura. 

Per part de Carles Enenyat, síndic general, i Sandra Codina, subsíndica general van valorar positivament les reunions amb els grups parlamentaris i el conseller general no adscrit. Es va acabar de perfilar aspectes del treball parlamentari, les Comissions Legislatives i les sessions del Ple del Consell General. A més, els Síndic Generals van compartir amb els presidents del Consell Obert, i els nomenaments d’organismes públics que s’hauran de fer en els pròxims mesos. 

Durant els últims dies, Ensenyat i Codina s’han reunit amb Jordi Jordana i Maria Martisella, president i presidenta suplent del Grup Parlamentari Demòcrata;Cerni Escalé i Núria Segués, president i presidenta suplent del Grup Parlamentari de Concòrdia; Judith Salazar, presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata; Carine Montaner i Noemí Amador, presidenta i presidenta suplent del Grup Parlamentari Andorra Endavant; Carles Naudi d’Areny-Plandolit, president del Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos; i Víctor Pintos, conseller general no adscrit. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT