PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Unicef Andorra recapta més de 500.000 euros el 2022

L’entitat va presentar ahir la memòria d’activitats de l’any passat

Per El Periòdic

Presentació de la memòria d’activitats del 2022 d’Unicef Andorra.
Presentació de la memòria d’activitats del 2022 d’Unicef Andorra. | Unicef

L’any 2022 Unicef Andorra va aconseguir recaptar 518.376,33 euros, els quals un 92,28% eren procedents del sector privat, mitjançant donants, socis, organitzacions i empreses; i el 7,72% restant de l’aportació del Govern. Segons s’explica a la memòria d’activitats del 2022, l’entitat va destinar aquests ingressos als diferents programes d’Unicef, que inclouen les inversions en tots els programes que l’entitat duu a terme en el món i a Andorra, així com els programes finançats per Unicef Andorra, a Madagascar, Buthan i Afganistan.

També es van destinar a la recaptació i presència social, és a dir, al que suposa el cost de les activitats de recaptació, gestió i fidelització de socis i donants, i a les iniciatives orientades a divulgar el treball de l’entitat; i a les despeses relacionades amb la gestió i l’administració.

Durant el 2022, Unicef Andorra també van posar èmfasi en la campanya, llençada immediatament després de l’esclat de la guerra d’Ucraïna. El Comitè d’Andorra per l’Unicef va aconseguir recaptar en els primers 100 dies un total de 79.110,85 euros. Aquests fons han permès proporcionar accés a aigua potable, subministraments de salut i higiene i atenció psicosocial als infants i a les famílies d’Ucraïna.

Des de l’entitat van explicar que la mobilització de recursos va ser possible gràcies a la col·laboració amb persones i entats, empreses, particulars, clubs esportius, mitjans de comunicació, administracions públiques i ambaixadors.

Entre les diferents iniciatives hi va haver la Travesa d’Encamp-OTSO, el sopar 75è aniversari de la fundació Unicef, el concert de l’Institut de la Música + l’Escola d’Art + Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella, Pay What You Wish del Museu Carmen Thyssen Andorra, Encants Vintage i Espai Solidari, el Seminari d’Herències i la final de temporada de GrandValira amb GrandValira Social. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT