PUBLICITAT

El Govern vol duplicar la línia transfronterera la Seu-Andorra

A partir de l’1 d’agost s’analitzaran les propostes per a la pròxima autorització

Per Maria Lozano

Estació d’autobusos de la Seu.
Estació d’autobusos de la Seu. | El Periòdic

El secretari d’Estat de Transició Energètica, Transport i Mobilitat, David Forné, ha recordat ahir que les empreses que volen ser autoritzades per a la línia de bus de la Seu-Andorra tenen fins al 31 de juliol per a postular-se. En ser preguntat en la roda de premsa del bus gratuït en línies nacionals, ha explicat «a partir del dia 1 d’agost s’analitzaran les propostes per a prendre unes decisions durant les dues setmanes següents» i ha assenyalat que «aquelles setmanes serà CaminoBus l’encarregat de donar el servei necessari als usuaris».

Forné ha destacat que, amb el concurs, es contempla poder ampliar la freqüència horària cada 30 minuts i no cada hora, com passa actualment, ja que «volem incentivar a agafar el bus també en aquesta línia, que quasi és com si fos també nostra».

El Secretari d’Estat ha afirmat que l’anterior govern va voler garantir el servei, després de la fallida de Montmantell, i per això es va fer l’autorització a Hife. Cal recordar que fa unes setmanes el Govern i el nou alcalde de la Seu d’Urgell van estar debatint sobre el tema «i hi estan d’acord», ha explicat avui Forné. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT