PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els demandants al Servei d’Ocupació cauen un 5,2%

Al juny s’han fet 28 contractacions a través de programes de treball temporal

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del Servei d’Ocupació.
Imatge d’arxiu del Servei d’Ocupació. | Arxiu ANA

El nombre global de demandants en recerca de feina a finals de mes de juny cau un 5,2%, amb 330 persones menys, i un 19,5% inferior a l’any anterior. Segons va detallar el Departament d’Estadística aquest mes s’ha contactat a 28 persones mitjançant els programes de treball temporal.

També informen que el nombre de demandants de serveis a final de mes és de 88. D’aquests, quatre són demandants en situació de baixa mèdica superior a sis mesos i 84 són demandants de serveis en situació d’ocupació. La variació respecte al mes anterior és d’un 10,5% per als demandants de serveis en situació d’ocupació, mentre que pels demandants en situació de baixa mèdica la variació mensual és de dos demandants. Quant al nombre de demandants en millora a final de mes és de 241, fet que representa una variació mensual negativa del 0,8% i una variació negativa del 31,5% respecte al juny de l’any 2022.

Pel que fa al total de llocs de treball oferts és de 2.628, equivalent a una variació mensual nul·la i una variació del 91,7% respecte a l’any 2022.

El nombre de persones beneficiàries de la prestació econòmica per desocupació involuntària decretada per Govern és de 19, no hi ha capvariació respecte al mes anterior (19 persones) i un -17,4% respecte al juny de l’any anterior (23 persones).

També va exposar que aquest mes s’han fet 28 contractacions mitjançant el Servei d’Ocupació i 17 mitjançant els programes de treball temporal, i del total de persones inscrites al Servei d’Ocupació, n’hi ha 85 que van trobar feina pels seus propis mitjans. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT