PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naturland estrena N'Boscat, un recorregut acrobàtic en alçada

Situat al bosc de la Rabassa compta amb 21 plataformes amb ponts tibetans i penjants, xarxes i balancins i nou tirolines

Per El Periòdic

Un nen disfrutant del nou recorregut acrobàtic N'boscat a Naturland.
Un nen disfrutant del nou recorregut acrobàtic N'boscat a Naturland. | Naturland

Naturland estrena N'Boscat, la gran novetat d'aquesta temporada. Segons informen des de l'ecoparc lauredià, l'activitat és un recorregut acrobàtic en alçada al bosc de la Rabassa amb de més de 500 metres de longitud i compta amb 21 plataformes amb ponts tibetans i penjants, xarxes i balancins i nou tirolines. La nova oferta s'inclou amb l'entrada Aventura + i a la Natura, i s'adreça, tal com indiquen, a aquells clients que vulguin viure una experiència enmig del bosc i entre els arbres.

Una altra de les novetats de Naturland per aquest estiu és la ruta ciclista Greenland, situada al Bike Center, amb un recorregut de fins a cinc quilòmetres i un desnivell positiu de 377 metres. El traçat uneix la cota 1.600 i la 2.000 passant pels boscos de la Rabassa i arribant a l'entrada del centre d'activitats. La pista, així com la resta de traçats, exposen que ha estat construïda de manera sostenible per limitar l'impacte al medi natural.

A més de les novetats de la temporada, Naturland manté l'oferta existent amb les activitats a la natura i els serveis gastronòmics, com el Tobotronc, les sortides a cavall, les nits astronòmiques o les llàgrimes de Sant Llorenç.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT