Els tricolor s’imposen 2-4 després d’anar perdent 2-1 a la primera meitat

Per Pol Forcada Quevedo

Imatge del duel d’ahir.
Imatge del duel d’ahir. | World Skate Europe

Andorra va vèncer ahir 2-4 a Anglaterra en el tercer duel de la fase de grups del campionat europeu d’hoquei, mantenint així la segona plaça del grup amb sis punts, i refent-se de la derrota de dimarts davant Suïssa.

Els de Manel Rubio van iniciar el duel amb molta intensitat, arribant al minut tres amb dues ocasions sota els braços, sense acabar de materialitzar. A partir de llavors ja es va anar igualant més el joc, però al minut set Bernat Picanyol va col·locar el primer gol al marcador. A poc a poc, el conjunt que jugava com a local es va anar imposant. Al cap de quatre minuts, Carlos de Sousa va provocar un penal i va acabar expulsat, ocasió que Anglaterra no va desaprofitar per igualar el lluminós. Just després, els anglesos es van avançar.

Al minut 18, Picanyol a veure una cartolina blava, i quan semblava que les coses no sortien, va arribar un penal per als tricolor, que Gerard Miquel va fallar per poder tornar a posar l’empat, arribant amb el 2-1 al descans.

La segona meitat va iniciar amb els de Rubio provant tirs de llarga distància després que els locals no els permetessin jugar al contraatac, a més de fer moltes faltes. A la desena, Picanyol va fallar el tir directe al minut 29. No va ser fins al minut 37 que va arribar l’empat, obra de Gerard Miquel. A partir de llavors, els andorrans van anar tenint més oportunitats de perill, i al 44 va arribar el desempat, de nou obra de Miquel. Ja amb la remuntada, Tiago Barros va acabar de posar la cirereta amb el 4-2 final.