PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inter i Santa Coloma, llestos pel partit de tornada de la Conference

Els colomencs juguen al Comunal a les 17.00 hores, i els escaldencs a les 20.00 a les Illes Fèroe

Per Pol Forcada Quevedo

Imatge de l’entrenament d’ahir de l’FC Santa Coloma.
Imatge de l’entrenament d’ahir de l’FC Santa Coloma. | @m4rv_d3sign

La competició europea de futbol per als conjunts andorrans torna aquesta tarda amb la volta de la primera ronda de classificació de la Conference League. 

El primer en saber si passa de ronda serà l’FC Santa Coloma, que haurà de vèncer per desfer l’empat a u que va aconseguir dijous passat a Gal·les contra el Penybont FC. L’escenari serà l’Estadi Comunal, l’hora, a les 17.00. La següent ronda tindrà lloc el dijous vinent on, en cas de passar, els colomencs s’enfrontaran contra el vencedor de l’eliminatòria que avui també es decidirà entre la Societat Esportiva Cosmos de San Marino i el FK Sutjeska Nikšic montenegrí. 

Per altra part, l’Inter Club d’Escaldes visitarà a les 20.00 hores l’estadi Vio Djúpumyrar per defensar la victòria de la setmana passada (2-1) a casa contra el Víkingur Gota. En cas d’assolir el pas, als escaldencs ja els espera en la pròxima fase l’Hibernian FC escocès. «És el duel més important del curs», va comentar l’entrenador Otger Canals, que va afegir que «estem a un pas de fer història amb el club». «Sabem que hem de fer un partit molt bo i igualar la seva intensitat», va acabar.

En darrer lloc, cal recordar que l’Atlètic Club d’Escaldes ja es troba en la segona fase de classificació, ronda que encetaran ells dimarts vinent a les 17.00 hores contra el FK Partizani Tirana, d’Albània.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT