PUBLICITAT

‘Nit d’estiu’ musical al Camí hidroelèctric d’Engolasters

Les activitats seran el pròxim dissabte 22 al voltant del llac

Per El Periòdic

FEDA i el Festival de Música Antiga dels Pirineus celebren el pròxim dissabte 22 dues activitats al voltant del llac d’Engolasters. Dins del programa de les Nits d’Estiu als museus, a les 18.30 hores els visitants podran descobrir un element clau de les històries d’Andorra dins de la perspectiva de les infraestructures energètiques pioneres, que es troben al Camí hidroelèctric amb Una passejada per a història de l’electricitat. A les 20.00 hores serà el concert de La Regalada, un ensemble de fanfàrries que portarà al programa de la 12a edició del FeMAP una proposta que es diu El Camí de Sant Jaume pels Pirineus. Les dues activitats seran gratuïtes, però cal fer reserva prèvia per a la visita prèvia al concert.

La Regalada explicarà al públic el viatge al llarg vdels segles al voltant de les corts d’Europa, a través d’un repertori per a tabalers i trompetes, que ha arribat fins al dia d’avui. Aquest serà al costat encampadà del llac d’Engolasters, sobre un escenari situat a la vora que permet gaudir de les últimes llums del dia.

Abans del concert, serà el torn d’una visita guiada per a endinsar a l’audiència en la història de l’electricitat de la mà dels guies de FEDA Cultura, on podran recórrer a la història a través d’espais que normalment estan tancats al públic, com la casa dels guardes, la sala de màquines del funicular o la galeria tècnica de la presa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT