PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

MoraBanc activa el sistema de pagament amb Garmin

És el primer banc andorrà que ha ofert aquesta possibilitat

Per El Periòdic

Exemple del pagament per Garmin.
Exemple del pagament per Garmin. | MoraBanc

MoraBanc és el primer banc d’Andorra que ofereix la possibilitat de fer pagaments amb rellotge mitjançant el servei Garmin Pay MoraBanc. El banc ha activat aquesta innovació que tots els seus clients poden fer servir de manera gratuïta.

E lGarmin Pay MoraBanc es pot utilitzar amb les targetes VISA de MoraBanc, excepte ISticker. Per això cal baixar-se l’aplicació Garmin Connect i configurar la targeta per a poder pagar amb el rellotge a qualsevol lloc on hi hagi terminal contactless, sense haver de portar la targeta física o el telèfon.

Segons MoraBanc, la seguretat és un dels aspectes més importants del servei que incorpora la tecnologia per a mantenir la privacitat de les dades de la targeta, a més de codis de transacció específics per a rellotges. A més, permet desactivar el servei de manera ràpida en cas de pèrdua o robatori del rellotge.

Aquest projecte és pioner a Andorra pel que fa a pagaments amb rellotge, sent una nova proposta innovadora de MoraBanc Digital, que recentment també va estrenar la nova app. Aquesta presentació va ser ahir en un esdeveniment a la Coma d’Arcalís, on es va reunir una representació del món esportiu a Andorra, on responsables del sistema. Els assistents van poder fer les proves allà mateix. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT