PUBLICITAT

L’Art Camp Andorra tanca la vuitena edició amb una exposició artística

Aquesta està protagonitzada per les obres de 22 artistes internacionals

Per El Periòdic

El conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, amb Jean Michel Armengol.
El conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, amb Jean Michel Armengol. | El Periòdic

La vuitena edició de l’Art Camp Andorra va finalitzar dilluns amb la inauguració de l’exposició que diversos artistes internacionals han dut a terme durant la seva estada al país, la qual ha durat 10 dies. Dels 22 artistes participants destaca la presència de tres noies residents, com són Naiara Escabias, Vicky Picó i Joana Ruiz. L’exposició, que romandrà oberta al públic fins el pròxim 31 de juliol, versa al voltant d’una mostra artística i plàstica on imperen els diversos estils que cadascun dels artistes participants porta per bandera. 

«És un moment de convivència, de creació d’art i d’intercanvi», va afirmar la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, encarregada de conduir l’acte de cloenda celebrat a l’Era Rossell de la parròquia. A més, l’acte va comptar també amb la directora del departament de Promoció Cultural, Montserrat Planelles; la vicepresidenta de la CNAU, Cristina Rico; la padrina de l’Art Camp Andorra i Ambaixadora de bona voluntat de la Unesco per a la Diplomàcia Cultural, Hedva Ser. Tanmateix, també van ser presents el conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, Jean Michel Armengol i la directora general de la Unesco, Audrey Azoulay. Cal destacar que aquesta institució és l’encarregada de promoure cadascuna de les edicions.

Choy també va voler fer èmfasi en què, a banda de crear obres d’art i intercanviar la seva visió, els participants van poder també «gaudir de visites a diversos indrets de la parròquia, com per exemple el Mirador solar de Tristaina», afegint que un dels objectius d’enguany ha sigut «intentar promoure la pau a través d’una expressió artística».

PUBLICITAT
PUBLICITAT