PUBLICITAT

Llovera i Guillamet pilotaran el pla director de Casa de la Vall

La voluntat és posar en valor l’edifici i els seus entorns

Per El Periòdic

Imatge de la Casa de la Vall.
Imatge de la Casa de la Vall.

Amb la voluntat de posar en valor l’edifici de Casa de la Vall i els seus entorns, des de la Sindicatura del Consell General s’ha acordat iniciar el pla director de Casa de la Vall, un projecte que inclou la conservació i restauració de l’equipament i dels béns mobles que conté. Pel que fa als entorns, es treballarà en la reforma i enjardinament de la zona, conjuntament amb l’arquitecte guanyador del concurs d’idees per l’embelliment dels jardins de Casa de la Vall.

Per tal de dur a terme tota la coordinació, els estudis necessaris i avaluar iniciatives que s’han de dur a terme tant a l’edifici de Casa de la Vall com en els seus entorns, i també pel que fa a les col·leccions de les quals disposa el Consell General, s’ha acordat la contractació de dos especialistes, Xavier Llovera i Eudald Guillamet, que seran els responsables de coordinar i executar el pla director.

Llovera és historiador i arqueòleg, especialitzat en la gestió global del patrimoni, i amb una gran experiència en projectes museològics, entre els quals destaca l’adequació de la Farga Rossell i la participació en el disseny del Museu del Tabac. Guillamet és restaurador i conservador de béns culturals. Ha estat consultor de diversos organismes internacionals com l’ONU i la Unesco. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT