PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACB valida en asamblea al MoraBanc Andorra com a equip

En la reunió dels clubs de primera divisió, es va certificar als tricolor i al Zunder Palència

Per El Periòdic

Els jugadors del MoraBanc Andorra celebrant l’ascens.
Els jugadors del MoraBanc Andorra celebrant l’ascens. | BCA/DaniCatalan

Oficialment, el MoraBanc Andorra esdevé equip de la primera divisió espanyola de bàsquet, la lliga Endesa. Així es va ratificar ahir durant l’assemblea de l’ACB, després que l’equip tricolor guanyés la lliga LEB Or la temporada passada i, un cop finalitzats els mèrits esportius, l’assemblea de clubs de bàsquet d’Espanya va validar l’accés a la categoria de l’equip andorrà, així com el del Zunder Palència.

Els dos clubs van presentar la documentació requerida per l’ACB per tal de valorar la seva viabilitat per al seu accés a la màxima categoria del bàsquet espanyol i, un cop l’associació de clubs ha estudiat i analitzat els tràmits pertinents, es va votar i aprovar en assemblea l’oficialització de l’ascens del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa.

L’ACB, a través del seu compte de Twitter, va fer públiques les dues noves incorporacions a la Lliga Endesa, felicitant els dos equips pel seu retorn a la màxima categoria. L’ACB va reconèixer el gran esforç que ha dut a terme l’equip tricolor per a tornar a disputar partits contra els millors equips de bàsquet del país veí. Al Twitter de la Lliga Endesa, es va publicar un vídeo promocional per a commemorar la tornada a l’ACB del MoraBanc Andorra, on apareixen tots els resultats que va haver d’aconseguir l’equip andorrà per a tornar a aquesta divisió després d’un any. A més, l’ACB també va congratular les noves equipacions de l’equip per a la propera temporada en el seu retorn a la Lliga Endesa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT