PUBLICITAT

El River demana a la FEB que Sánchez Ardid no l'arbitri més

  • Aixàs realitza la queixa formal i rep per resposta: «Sou uns ?quejicas'»
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya, amb les mans aixecades, s'indigna amb una de les decisions dels col·legiats, dimecres a la nit. Foto: TONY LARA

Dimecres a la nit, després del partit contra el Knet, a Gorka Aixàs li bullia la sang per l'actuació arbitral que va influir en la derrota del River i va carregar durament contra la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) afegint que faria una queixa formal sobre els col·legiats. Ahir el president del River estava més tranquil però igual o més decebut per l'actuació dels de negre i sobretot per la resposta de l'organisme que regeix les lligues a Espanya.

Aixàs va contactar ahir via telèfon amb el president d'àrbitres de la FEB, Víctor Mas, per realitzar dita queixa i li va demanar que el col·legiat Sánchez Ardid, el que va pitar les tres tècniques en contra –deixant de banda altres decisions– no l'arbitrés més; com a mínim el que resta d'aquesta temporada. La resposta de Mas no va tenir gaire relació amb la demanda del president del River: «És que sou uns ‘quejicas' (sic)». I va prosseguir: «La culpa és de l'entrenador que teniu, que sempre protesta».

La conclusió d'Aixàs, doncs, és que Sánchez Ardid ja venia condicionat al River-Knet vista la paraula sempre que va utilitzar Mas en la conversa: «Queda clar que l'àrbitre ja venia avisat i predisposat a fer el que va fer. LA FEB ens ha corroborat el que ja sabíem i continuo pensant el mateix que ahir [dimecres per al lector]: ens han pres el pèl. És indignant i emprenya molt que a sobre ens ho diguin així. Ja sabíem que no ens recolzarien perquè una queixa sempre els molesta però no ho podíem deixar passar».

Aixàs, abans d'explicar a aquest rotatiu la conversa amb Mas, va afirmar: «Vull deixar clar que vam perdre per culpa nostra». Aquest rotatiu, però, va ser testimoni directe i les decisions sí van influïr.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT