PUBLICITAT

Myandbank posa a disposició de la ciutadania 500 fons de gestió

El banc digital d’Andbank ofereix inversions en aquests fons

Per El Periòdic

L’edifici de Myandbank.
L’edifici de Myandbank. | Andbank

Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, ofereix la possibilitat d’invertir entre més de 500 fons de gestió activa o indexada amb mínims d’inversió molt baixos i sense comissió de compravenda. El client només haurà de pagar una comissió de custòdia anual del 0,20% + IGI. Aquesta gamma de fons inclou productes amb diferents estratègies d’inversió, de les millors gestores globals com ara Vanguard, iShares, Amundi, Fidelity, Pimco, Blackrock, Schroders o Robeco, a més dels fons propis de l’entitat. 

Aquesta proposta marca un tret diferencial amb la resta del mercat, ja que ofereix una selecció dels millors fons de les principals gestores internacionals amb les comissions més baixes del mercat, per tal de fer accessible els millors productes a tots els estalviadors. D’aquesta manera, els inversors podran trobar fons que s’adapten als diferents perfils de risc, amb liquidació diària, per la qual cosa es podran comprar i vendre en qualsevol moment.

Aquest llançament segueix la línia de les quatre carteres indexades que el banc va llançar el mes de març, amb fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares, a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs). 

Actualment el nombre de carteres gestionades supera les 350 amb una mitjana de rendibilitat del 3%. Cal destacar que l’entitat ja ha abonat prop de 150.000 euros en concepte d’interessos als clients amb saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros. 

Reintegrament durant el mes d’agost

Des de l’entitat bancària es recorda que, durant el mes d’agost, es retornarà la comissió de dues disposicions d’efectiu que es facin amb la targeta fora d’Andorra, a qualsevol país del món.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT