PUBLICITAT

La cinquena edició de la Serenalla Market rep a més de 20.000 visitants

El concert del DJ Miqui Puig va ser el més multitudinari

Per El Periòdic

Imatge de la cinquena edició de la Serenalla Market.
Imatge de la cinquena edició de la Serenalla Market. | Comú de la Massana

La Serenalla Market ha tancat la seva cinquena edició amb una afluència de més de 20.000 persones, les quals han pogut gaudir de les compres i de les diferents activitats d'aquest esdeveniment pluridisciplinari al Prat Gran de la Massana. La franja de dissabte compresa entre les 20.00 i les 02.00 hores va ser la més visitada, on 7.500 persones es van apropar atretes majoritàriament pel concert del DJ Miqui Puig. També va gaudir d'un cert èxit el concert de DJ Lila Rose, celebrat diumenge, tot i que una mica per sota de la nit anterior.

Aquest increment de visitants ha portat també un augment positiu en el nombre de vendes, tant a les 'food trucks' com als estands d'artesania i disseny. Cal destacar que enguany hi ha hagut un total de 60 estands, el que suposa un 15% més que en la passada edició. "Any rere any hem anat creixent a nivell d'afluència, d'operadors, de performances i, en general, de tota l'oferta", va destacar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, qui va afegir que "el 70% de l'oferta de la Serenalla és del país i crec que és important oferir un aparador de qualitat als nostres artistes i artesans". 

Tanmateix, un dels punts forts més destacats per part del públic ha estat "el bon ambient que es viu a la Serenalla". La filosofia de l'esdeveniment és potenciar les relacions interpersonals i fomentar el benestar personal, un fet que s'ha pogut veure en "el retorn tan positiu que tenim, ja que la gent espera amb ganes la Serenalla i la gaudeix al màxim", va esmentar el conseller. Però no només ho gaudeix la gent del públic, sinó també els paradistes que venen de fora: "Tots ells s'han mostrat molt sorpresos per la qualitat del mercat i asseguren que a Andorra el públic valora molt la feina artesanal", va explicar Garrallà, mencionant que la seva intenció és poder tornar l'any que ve, igual que la resta d'operadors.

L’últim dia de la Serenalla es va tancar amb la paella popular, que va esgotar les racions, amb diversos espectacles improvisats i amb el mural que l’artista Berta Artigal ha estat realitzant durant els quatre dies que ha durat l'esdeveniment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT