Quarta plaça per a Zoe Palau a Felgueires

La FAN ha participat al Campionat Open d’estiu de Natació Artística celebrat a Portugal

Les nedadores de la FAN.
Les nedadores de la FAN. | FAN

Andorra ha participat al Campionat Open d’estiu de Natació Artística de Felgueires, Portugal, organitzat per la Federació Portuguesa de Natació (FPN). En la competició hi han participat 214 atletes.

En la primera jornada, Casas es va classificar en quart lloc en la classificació general. La nedadora de segon any infantil, “ha fet un salt qualitatiu i està en una progressió ascendent i tècnicament molt a prop del rendiment de les seves companyes, però amb un any menys», va explicar Andrea Rodríguez, l’entrenadora de la FAN. Palau, ha empatat en la quarta posició general i ha estat segona de la seva modalitat per edats en Figures. Tal com ha dit l’entrenadora, “aquesta és una gran puntuació”.

Serrano, la nedadora d’infantil de tercer any ha quedat en 21è lloc de la general i novena de la seva edat.

Finalment, en la categoria de ‘Duet Lliure’, Serrano i Palau van obtenir la 8a plaça en la classificació.