PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Oberts els remuntadors per accedir a l'estany de les Abelletes

Es podran utilitzar el telecabina de Pioners i el del Coll dels Isards per a gaudir de l'entorn natural de l'estany

Per El Periòdic

Els remuntadors per accedir a l'estany de les Abelletes estaran oberts fins al 27 d'agost.
Els remuntadors per accedir a l'estany de les Abelletes estaran oberts fins al 27 d'agost. | Comú d\'Encamp

Els remuntadors de Grandvalira al sector del Pas de la Casa per accedir fins a l'estany de les Abelletes ja estan oberts des d'ahir 14 de juliol. Així, a partir de les 11.00 i fins a les 15.00 hores, de forma ininterrompuda fins al 27 d'agost, es podran utilitzar el telecabina de Pioners i el telecadira del Coll dels Isards per a gaudir de l'entorn natural de la zona de l'estany.

Tal com informa el comú d'Encamp, l'ascens també permet realitzar diverses excursions que finalitzen amb un passeig de poc més de 30 minuts fins a tornar al punt de sortida, sempre de baixada, i fins a la vila del Pas de la Casa. L'accés als dos remuntadors té un cost de cinc euros pels adults i de tres euros pels infants entre tres i 12 anys i per als majors de 65 anys. Pel que fa als forfets de temporada i d'esquí escolar, tenen accés gratuït als dos ginys.

El tiquet per accedir al telecabina i telecadira es pot obtenir en línia a la pàgina web de Grandvalira o directament al peu del telecabina de Pioners a la caseta d'informació i a les oficines de turisme.

L'obertura d'aquests ginys és un atractiu per al sector turístic del Pas de la Casa, ja que permet ampliar l'oferta per als visitants en època d'estiu.

Ioga a Abelletes amb ascens amb els remuntadors

Entre les diverses activitats que permet l'ascens amb els remuntadors, a partir de dimecres vinent, hi haurà les sessions de ioga a la natura programades tots els dimecres de juliol i agost de les 14.00 a les 16.00 hores  a l'estany de les Abelletes, on es podrà accedir de forma gratuïta amb els dos remuntadors. L'activitat és gratuïta, però cal reservar plaça trucant al Centre esportiu del Pas de la Casa.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT