Fenés i Soldevila arriben al TOP 10 de la Vertical Race de Montenegro

L’andorrana va finalitzar vuitena, mentre que el jove corredor va arribar seté a la meta

Delegació andorrana de la FAM, ahir a Montenegro.
Delegació andorrana de la FAM, ahir a Montenegro. | @FAMuntanyisme

Ahir al matí, la delegació andorrana desplaçada a Montenegro va disputar la primera prova dels Campionats Europeus de Skyrunning. Els sis atletes andorrans van prendre part de la sortida de la Vercal Race, amb sortida al poble de Grebaja i arribada al passatge Krosnja. El traçat comptava amb 1.000 metres de desnivell positiu i 3,9 quilòmetres de distància amb un primer tram de 500 metres on els participants podien córrer i una pujada vertical molt exigent amb trams molt tècnics.

En la categoria femenina, Ariadna Fenés va completar la prova en un temps de 47’00’’, arribant al cim en 8a posició general. Lea Ancion i Magalí Salomon van competir a una de les Vercal Race més dures que s’han vist en un circuit internacional, completant-la en 21a i 22a posició en uns temps finals de 53’59’’ i 55’12’’ respectivament.

En la masculina, el millor atleta de la selecció andorrana va ser Arnau Soldevila. El jove corredor de la FAM va tornar a posar-se un dorsal assolint una excel·lent 7a posició. Malgrat les molèsties que encara arrossega, va completar la Vertical Race en un temps de 40’45’’. D’altra banda, Gasa i Casanoves van arribar en 14a i 20a posició, respectivament.