PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tomàs, nova presidenta del Comitè parroquial d’Escaldes

Agafa el relleu de Vieira, i l’acompanyarà Bofarull com a secretària

Per El Periòdic

Sandra Tomàs.
Sandra Tomàs. | @SandraTomasM

El Comitè parroquial de Demòcrates d’Escaldes-Engordany va aprovar, durant la reunió mantinguda ahir al vespre a la seu del partit, el nomenament de Sandra Tomàs com a nova presidenta. Tomàs agafa el relleu de Diego Vieira al capdavant del Comitè escaldenc i l’acompanyarà en el càrrec Gemma Bofarull com a secretària del Comitè (en substitució de William Carvalho), mentre que Pere Moles, Isaac Galobardes i Enric Castellet completaran la Junta.

Tomàs inicia així una segona etapa com a presidenta del Comitè escaldenc, ja que ja va assumir aquest càrrec durant un parell d’anys fa una dècada. Durant la sessió va garantir que treballarà per mantenir «molt viu el Comitè» i preservar-lo com «l’espai on els militants i afiliats de Demòcrates fan arribar les seves impressions i inquietuds sobre la parròquia». La prioritat és «sumar per Escaldes-Engordany i treballar pel partit», va afegir.

La nova presidenta, que també va ser consellera de la Gent Gran, Infància i Promoció Econòmica del comú escaldenc durant el mandat de Trini Marín (2015-2019), va agrair al seu predecessor en el càrrec per la «gran tasca desplegada» i va refermar que ara «el gran repte» del Comitè són les eleccions comunals del desembre.

Durant la reunió també es va  aprovar que Laura Lavado serà la nova representant del Comitè escaldenc a l’Executiva, en substitució de Salomó Benchluch i acompanyant a Núria Pons, que es manté en aquest càrrec. Per la seva part, Diego Vieira serà el suplent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT