PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Empat dur de l’FC Santa Coloma contra el Pen-Y-Bont

El conjunt andorrà sobreviu a Gal·les en un partit marcat per les pilotes altes, l’agressivitat i el descontrol en el seu debut a la Conference

Per Joan Jiménez

Un instant del partit d’ahir entre el Pen-Y-Bont i l’FC Santa Coloma.
Un instant del partit d’ahir entre el Pen-Y-Bont i l’FC Santa Coloma. | @m4rv_d3sign

El partit de debut de l’FC Santa Coloma a la UEFA Conference League començava de manera brusca. Tots dos equips es veien bloquejats per l’altre i eren escasses les vegades que aconseguint trepitjar l’àrea rival. Els dos conjunts van mostrar una primera part que es va jugar al mig del camp sense una clara superioritat per cap dels dos equips, a més de tenir un partit marcat per l’agressivitat mostrada per ambdós equips. El físic va ser l’element més destacat per part del joc dels dos equips, que també intentaven jugar a pilota llarga per tal de trencar el bloqueig mutu.

La primera targeta groga la va veure el jugador colomenc Miguel López de forma més aviat injusta, ja que es va llençar el terra tocant pilota per a intentar parar una contra fruit d’un error defensiu de l’FC Santa Coloma. Tot i que López va tocar pilota i el contacte no va ser excessiu, l’àrbitre va qualificar l’acció com a mereixedora de targeta groga.

Més endavant, l’FC Santa Coloma va poder aprofitar una falta al cantó de l’àrea, que va suposar una groga al jugador del Pen-Y-Bont, Keyon Refell. Amb una jugada d’estratègia i d’engany amb la barrera, Mourelo va fer pujar al marcador el primer gol del partit amb un xut escorçat al pal dret on no va poder arribar el porter del conjunt gal·lès.

Al minut 40, els andorrans van poder duplicar el seu avantatge en una jugada afortunada on els rebots van fer arribar a l’FC Santa Coloma a l’àrea petita gal·lesa, però que finalment la pilota va sortir per la línia de fons.

Ja amb la segona part iniciada, la tònica continuava sent un descontrol del joc per part dels dos equips. Cap conjunt aconseguia doblegar de forma clara al rival i es continuava abusant de les pilotes altes, arribant moments on l’esfèric estava més a l’aire que a la gespa. Tot i això, el Pen-Y-Bont va poder extreure petroli amb una falta que va ser aturada pel porter del conjunt andorrà. D’altra banda, Morelo va voler intentar el doblet amb un xut creuat al minut 60 que per poc entra dins la porteria.

Finalment, el Pen-Y-Bont va arribar a empatar el partit amb un gol de Venables de volea aprofitant un mal rebuig de la defensa colomenca, complicant molt les coses en un partit on els gols eren molt cars.

Al minut 63, un tir des del punt penal per part de l’FC Santa Coloma se n’anava per sobre la porteria, desaprofitant una molt bona ocasió pels nois de casa.

En la recta final del partit, els nervis dels dos conjunts es van fer latents i es van produir diverses anades i tornades de la pilota entre les dues àrees i amb un escàs control sobre l’esfèric dels dos equips. L’àrbitre xiulava el final d’aquest partit d’anada, deixant per la tornada la resolució de l’eliminatòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT