Triomf sense patir

Un gol de Feher i un de el Haddadi donen la victòria a l’Inter en un partit que ha sabut controlar des de l’inici

Els jugadors de l’Inter Club d’Escaldes celebrant un gol, ahir.
Els jugadors de l’Inter Club d’Escaldes celebrant un gol, ahir. | Iinter Club d’Escaldes

El tret de sortida a la Conference League per als conjunts andorrans el va fer ahir l’Inter Club d’Escaldes, amb una victòria poc patida al Comunal contra el Víkingur Gota per 2-1.

El duel va començar amb un domini dels locals, que ràpidament es van voler fer amb el control de l’esfèric i amb una possessió forta a tot el camp. Tant va ser així, que al minut tres de partit ja van gaudir d’un parell de córners. Els instants posteriors van seguir la mateixa dinàmica que l’inici, però ja amb anades i vingudes per part de tots dos equips sense arribar a crear ocasions de perill.

Amb el minut 15 al marcador, els d’Otger Canals ja van demostrar quin tipus de partit tenien planejat, ara sí, amb el domini de la pilota i deixant els feroesos molt adormits i majoritàriament tancats en camp propi. Les primeres oportunitats es van fer d’esperar, ja que no va ser fins als 20 minuts que els escaldencs van protagonitzar un potent xut des de la frontal que va obligar al portar rival enviar l’esfèric a córner.

Veient-se el primer gol a sobre, els visitants van voler capgirar la situació intentant moure més la pilota, però de poc els va servir, ja que al minut 27 va arribar el primer gol de la tarda. El protagonista va ser Raul Feher, qui va rematar sol davant el porter una centrada lateral per una falta anterior.

El matx es va tornar a adormir, ara per part dels dos equips. No va ser fins a l’afegit de la primera meitat que l’Inter d’Escaldes va transformar el segon gol. En aquest cas, l’obra la va firmar Ander el Haddadi després de rematar una passada de banda que va anar directe a l’interior de l’àrea on el marroquí va col·locar tot sol la pilota al fons de la xarxa visitant.

Ja en la represa, el duel va deixar a desitjar, tot i el bon inici dels andorrans mantenint la dinàmica dels primers 45 minuts. A falta de 30 minuts perquè l’àrbitre xiulés el final, va arribar el desempat. L’acció va ser gràcies a un penal per mà de Viti Martínez dins l’àrea, que es va encarregar de transformar Solvi Vatnhamar col·locant l’esfèric centrat i elevat, on Adrià Muñoz poc va poder fer després de llançar-se al lateral.

A partir de llavors, el partit es va acabar d’adormir del tot, amb possessió per tots dos equips però sense acabar de crear ocasions de perill tot i els canvis que es van anar succeint. A falta de vuit minuts pel xiulet final, un córner dels locals va acabar en protestes de tot l’equip per possibles mans, les quals l’àrbitre no va xiular. De les poques oportunitats, els de Canals en van tenir una última a l’afegit per fer embalum el lluminós, obra d’Ángel de la Torre des de la frontal, qui va enviar un potent xut directament al travesser.

Encara resten 90 minuts, com a mínim, perquè els escaldencs passin de ronda. Així, aquest matx arribarà dijous vinent a les 20.00 hores en territori feroès, a l’estadi Vio Djúpumyrar.