PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Esbart Santa Anna s'inspira en el Carnestoltes per al festival d'obertura de la festa major

La cerimònia tindrà lloc aquest dissabte a les 21.30 hores

Per El Periòdic

La presentació del festival de l'Esbart Santa Anna per la festa major escaldenca de la mà del conseller de Vida Cultural d'Escaldes-Engordnay, Valentí Closa, el president de l'Esbart Santa Anna, Manel Rodriguez, i el director artístic, Rafa Martín.
La presentació del festival de l'Esbart Santa Anna per la festa major escaldenca de la mà del conseller de Vida Cultural d'Escaldes-Engordnay, Valentí Closa, el president de l'Esbart Santa Anna, Manel Rodriguez, i el director artístic, Rafa Martín. | ANA / S.F.V.

El festival de la festa major de l'Esbart Santa Anna tindrà lloc al Prat del Roure el dissabte a les 21.30 hores. La novetat d'aquest any és l'estrena de la peça Carnestoltes d'Escaldes, que de fet inspira la vetllada, ja que per Carnestoltes Tot s'hi val, tal com ha explicat el conseller de Vida Cultural escaldenc, Valentí Closa. L'espectacle, que ha portat un treball de més d'un any, tindrà un cos de dansa de 18 ballarins, que lluiran un vestuari nou, l'altra novetat d'aquesta edició.

El programa d’enguany a més, inclourà set peces més que aniran des del bolero de Castelló, les seguidilles, la peça titulada Catalunya, la jota de Castelló, Raïmar, o el Clavellet i el tancament de l’actuació amb el concert de castanyoles El patinillo. Tal com ha dit el president de l’Esbart Santa Anna, Manel Rodriguez, «els espectadors es quedaran amb ganes de tornar a veure tot l’espectacle».

Pel Comú d’Escaldes-Engordany, l’inici de la festa major per part de l’Esbart Santa Anna és molt important. De fet, el director artístic, Rafa Martín, ha explicat que des que està a l’esbart, i ja fa més de tres dècades, «sempre hi ha hagut aquest festival», de fet segons els càlculs fets durant la presentació, ja fa més d’una cinquantena d’anys que s’inaugura la festa major amb els dansaires de l’Esbart Santa Anna. Per tant, les sinergies entre l’Esbart Santa Anna i el Comú d’Escaldes-Engordany, ja sigui des de Cultura com de Turisme, van lligades de la mà, ja que «com bé se sap aquesta institució és ben escaldenca», tal com s'ha destacat en la roda de premsa, segons informa l'ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT