PUBLICITAT

El Camí hidroelèctric d’Engolasters acull dues sortides nocturnes

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa per FEDA Cultura

Per El Periòdic

Una visita anterior al Camí hidroelèctric d’Engolasters.
Una visita anterior al Camí hidroelèctric d’Engolasters. | FEDA

Emmarcades en el programa de les ‘Nits d’estiu als museus’, FEDA Cultura posa en marxa dues visites nocturnes al Camí hidroelèctric d’Engolasters, els pròxims divendres 14 de juliol i 18 d’agost, a les 20.00 hores. Ambdues activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia. 

Així doncs, sota la llum de les estrelles es crearà un ambient màgic que transportarà al públic al 1930, moment en que l’electricitat va arribar al país. Les persones que facin la visita podran recórrer la història a través d’espais que normalment estan tancats al públic, com la casa dels guardes, la sala de màquines del funicular o la galeria tècnica de la presa. A més, també podran entendre com es produeix l’electricitat gràcies a la força de l’aigua, una font renovable que actualment és la principal generadora d’energia elèctrica a escala nacional. 

D’altra banda, les visites diürnes al Camí hidroelèctric d’Engolasters es poden continuar fent de dimarts a diumenge a les 10.00, 12.00, 15.00 i 17.00 hores durant els mesos de juliol i agost. L’aforament és limitat, per tant es recomana també en aquest cas fer reserva prèvia per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 739 111. Amb l’entrada també es pot visitar el MW Museu de l’Electricitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT