PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip masculí de tècnica tanca sis dies de preparació

L’estada de Rius, Gabriel i Cornella a Peer, Bèlgica, va ser dedicada a l’eslàlom

Per El Periòdic

Bartumeu Gabriel durant un entrenament.
Bartumeu Gabriel durant un entrenament. | FAE

L’equip masculí de tècnica de la FAE va tancar ahir una estada d’esquí a la instal·lació indoor de Peer. Després dels dies que van fer anteriorment a Les 2 Alpes, la preparació es dirigia a Bèlgica, on l’equip va poder completar sis dies de treball de tècnica i adaptació.

 Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella es van desplaçar a Peer juntament amb els tècnics Greg Ribotto i Fred Beauviel. «Des del principi estic molt content de l’ambient de treball del grup. Estan evolucionant molt bé, hem pogut esquiar amb bones condicions, i també a Les 2 Alpes, on vam tenir una finestra de bon temps i van poder treballar bé», va explicar Beauviel.

A Bèlgica el conjunt va fer dos blocs de tres dies en eslàlom, perquè a Les 2 Alpes ja es va treballar també el gegant i supergegant. Ribotto va comentar el treball fet: «Solament ha estat eslàlom, començant més senzill, amb pal petit, pal curt, i una mica d’educatiu fàcil, però de mica en mica augmentant el ritme». Durant els últims dies la dinàmica ja es va dur a terme amb cronos i en situació de cursa «augmentant les dificultats cada dia», va dir Ribotto.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT