PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Benito: «Puc desequilibrar quan s’entrebanquen els últims metres»

Jaume Nogués assenyala que al llarg d’aquesta setmana s’anunciaran un parell de reforços per l’equip

Per Pol Forcada Quevedo

Benito amb la samarreta de l’FC Andorra, que defensarà aquest curs.
Benito amb la samarreta de l’FC Andorra, que defensarà aquest curs. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va presentar la tercera de les incorporacions que ha fet de moment en aquest mercat, el jove Iker Benito. El mateix jugador va explicar que arriba molt content al Principat: «És un club molt atractiu per a gent jove que volem créixer com a futbolistes. Considero que és una oportunitat increïble». En afegit, va comentar que «puc aportar el distintiu que és la velocitat, les transicions, els primers metres i desequilibrar un pèl quan tenint la possessió s’entrebanquen els darrers metres». Per la seva part, el director esportiu de l’entitat, Jaume Nogués, va fer elogis de la nova incorporació: «S’adapta molt bé en les dues bandes, ja que domina les dues cames a la perfecció». A més, va assenyalar que «té molta potència, i sorprèn perquè té molta qualitat tècnica». 

D’altra banda, Nogués va explicar que Benito, format en la pedrera de l’Osasuna, no era una opció que tenien plantejada «perquè ens pensàvem que no hi havia cap mena de possibilitat», però que quan aquesta va sorgir, «vam tenir molt clar que havíem d’anar per ell».

El director esportiu de l’FC Andorra també va destacar que estan treballant en diferents fronts per a reforçar l’actual plantilla. «Aquesta setmana s’avançaran un parell de jugadors i esperem que la vinent es continuï creixent», comentava. Un dels noms propis que ha estat sonant en els darrers dies per defensar la samarreta tricolor és el de Sergi Enrich, però Nogués va desmentir que el menorquí sigui un jugador que estiguin seguint. Això sí, pel que fa a la punta d’atac, «tenim molt clar a qui volem i ho estem treballant, però hem de tenir paciència». 

Pel que fa als jugadors cedits que s’incorporaran aviat amb l’equip, el director esportiu va avançar que un d’ells tornarà a marxar en forma de cessió. La resta, de moment, continuaran sota les ordres d’Eder Sarabia: «Es confia en ells i han donat una passa endavant, tot i que encara queda veure com evoluciona el mercat», va afegir.

Baixa al cos tècnic / Segons va informar ahir l’entitat tricolor, i era un secret a veus, l’entrenador de porters Borja Álvarez no continuarà formant part del cos tècnic del club. En aquest sentit, Álvarez ha acceptat una proposta del PSG per unir-se al nou staff de Luis Enrique i posarà, així, punt final a una etapa de dues temporades i mitja al Principat. Per la seva banda, la direcció esportiva ja està a la recerca del seu substitut que s’hauria de concretar en els pròxims dies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT