PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

David Ràfols serà el primer concert de les Nits Obertes d'Ordino

L'espectacle serà a les 21.00 hores a la plaça Major

Per El Periòdic

Imatge de David Ràfols i el Trio Rock
Imatge de David Ràfols i el Trio Rock | ANA

El 12 de juliol s'estrenen les Nits obertes d'Ordino d'enguany amb el primer concert de Rock de David Ràfols. L'espectacle tindrà lloc a la plaça Major a les 21.00 hores, i s'anomena 'Rock On' i inclou temes propis, a més de covers traduïts al català. Ràfols explica que "són cançons actuals portades a l'estil de rock, com 'Believer' d'Imagine Dragons o 'Zombies' de The Cranberries".

El cantant és de Vilafranca del Penedès i és base guitarrista, tot i que la seva trajectòria ha anat evolucionant tocant el baix, l'ukelele i el piano. La seva carrera sempre ha estat centrada en la música, i l'ha portat a ser productor, assessor i professor, a més de compositor i cantautor.

Aquest és el primer concert de les Nits obertes d'Ordino. El 26 de juliol la Fundació ONCA presentarà Cal Pal, el concert 'Ales de Vent' amb Efrem Roca al saxofon i Genís Gaya al fagot. Durant el mes d'agost les Nits Obertes d'Ordino, totes a les 21.00 hores a la plaça Major d'Ordino, es convertiran en nits electròniques. El dia 2 es farà una sessió DJ Ricky Vuelcom, el dia 9 d'agost DJ John Holt i el 23 d'agost DJ Madam.

PUBLICITAT
PUBLICITAT