PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tecnifut Andorra fa una bona actuació a la Donosti Cup

Dels vuit equips, la gran majoria van arribar a setzens de final, i un a vuitens

Per Pol Forcada Quevedo

Imatge de tot el cos tècnic de Tecnifut Andorra que va participar a la Donosti Cup.
Imatge de tot el cos tècnic de Tecnifut Andorra que va participar a la Donosti Cup. | Tecnifut

Diumenge va posar punt final la Donosti Cup, un torneig internacional de categories inferiors de futbol que té lloc a Sant Sebastià. Aquest acull aproximadament unes 15.000 persones, i des del Principat hi va anar una expedició de 138 per part de Tecnifut Andorra, que va comptar amb vuit equips. 

Pel que fa als resultats, tots els conjunts van finalitzar en bones posicions, però el més destacat va ser el segon B15 entrenat per Sergi Combes, que es va quedar als vuitens de la fase de plata, assolint així un top8. Pel que fa a l’altre conjunt B15, a les ordres de Kevin Santos, aquest va arribar als setzens de final de la fase d’or. 

Un altre parell d’equips a destacar són els B12, els alevins. D’aquests, el segon equip, entrenat per Edu Mas, «va ser la sorpresa», va assenyalar un col·laborador i coordinador general de Tecnifut a la Donosti Cup, Hèctor Muñoz. En aquest sentit, «ens va sorprendre perquè eren un equip de diverses zones, barrejats, i pensàvem que els costaria competir, però al final va fer el mateix paper que la resta», va afegir un altre coordinador, Cristian Sánchez, felicitant l’equip per arribar als setzens de la fase de plata. En la mateixa plaça de la mateixa categoria es va quedar el primer conjunt, amb els tècnics Rodrigo Graça i Albert Rubio.

Entrar dins el top32 del torneig, és a dir, arribar a setzens de final, ho va fer gairebé la resta de l’expedició. Així, el B11 d’alevins de primer any, i sota les ordes de Matias Flaquer i Àlex Cornella, «van fer un molt bon paper» i van arribar a aquesta ronda de la fase d’or, la mateixa feina que va fer el conjunt B14 de Muñoz i Sánchez. Qui va repetir el mateix paper van ser els infantils B13. El primer, entrenat per Jhoan Sebastian, després de caure als penals, mentre que el segon, coordinat per Brian Pubill, ho va assolir després de perdre «tot i merèixer-se la victòria». 

Amb tot, un altre col·laborador i coordinador general, Àlex Serrano, va comentar que «per a nosaltres el més important és que tots els nens i pares han marxat contents». En afegit, va explicar que «aquesta setmana necessitem descansar», però que a partir de les pròximes «ja començarem a preparar la Donosti Cup 2024 i alguna altra competició que no ha fet mai cap equip d’Andorra».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT