PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Miki Núñez, concert estrella de la Festa Major d’Escaldes-Engordany

El cantant clourà la festa el dimecres 26 de juliol a les 23.00 hores a l’aparcament dels Veedors

Per Maria Lozano

Rosa Gili i Jaume Ambor amb el cartell de la Festa Major d’enguany.
Rosa Gili i Jaume Ambor amb el cartell de la Festa Major d’enguany. | M.L

El cantant català Miki Núñez serà l’encarregat de cloure la Festa Major d’Escaldes-Engordany d’enguany. Així ho van explicar la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, i el president de la Unió Proturisme (UPTEE), Jaume Ambor, ahir en una roda de premsa. Núñez actuarà el dimecres 26 de juliol a les 23.00 hores a l’aparcament dels Veedors, després de cinc dies de festivitat a Escaldes-Engordany. Ambor va destacar que «aquest any s’ha apostat des de la junta per un concert una mica diferent després d’anys portant grups com els Catarres».

La Festa Major començarà el dissabte 22 de juliol a les 18.00 hores, amb el tradicional repic de campanes que encetaran la celebració, seguit de la gran trabucada que anirà a càrrec dels trabucaires de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, que a més acompanyaran la cercavila que passarà per diferents punts de la parròquia. Aquella mateixa tarda, a les 19.00 hores, el mercat, que aquest any serà nou i inclou un punt de venda de pop, a més dels foodtrucks, a més de paradetes de roba, artesania i productes alimentaris. A les 19.30 hores hi haurà una exhibició de taekwondo i a les 23.00 DJ Montalvo serà l’encarregat d’amenitzar la nit.

L’endemà també hi haurà un torneig de pàdel a les 10.00 hores a les pistes de Caldea, ioga a les 11.00 hores i a les 12.00 hores zumba, i les dues activitats es faran al Parc de la Mola. A les 17.00 hores el carrer dels Veedors s’omplirà d’inflables per als més petits i a les 18.15 hores serà el torn de la festa de l’escuma. Per altra banda, a les 18.00 el Prat del Roure acollirà el ball de Tarda amb Aquarium. Durant la nit Los40Classic On the Road, amb Josep Bartomeus i Edu Naranjo seran els encarregats d’engrescar l’aparcament dels Veedors.

Respecte al dilluns 24 de juliol tornarà a haver-hi inflables per als més petits a partir de les 17.00 hores, i a les 18.00 hi haurà un ball de tarda amb Swing Latino al Prat del Roure, que es repetirà a les 22.30 hores. A les 19.00 hores l’aparcament dels Veedors s’omplirà de color amb l’Holi Party. A aquella hora hi haurà el tast de vins al Parc de la Mola, una proposta que es repeteix de l’any passat; igual que el concert Va parir tour amb Carles Pérez, El Gran German, Andreu Presas, Marc Frigola i Mar Arans. Ambor va destacar sobre aquest concert que «ja es va fer l’any passat i com que és molt animat i va haver-hi molt públic es torna a repetir».

El dimarts a les 09.00 hores hi haurà missa amb esmorzar, i a les 12.00 hores se celebrarà el dia del turista. A les 20.00 hores se celebrarà un clàssic de cada any: les havaneres amb Cavall Bernat al Parc de la Mola. Com a novetat, a les 21.30 hores a l’aparcament dels Veedors hi haurà el Zumba Fluor a càrrec de Tamara Martos, una proposta que la Unió Proturisme prova «a veure si surt bé», va comentar Ambor.

El dimecres 26, per Santa Anna, serà l’últim dia de la festa, i se celebrarà la tradicional missa a les 12.00 hores, que anirà seguida d’un ball. A les 18.00 hi haurà una de les altres novetats per als més petits, es tracta de Balls de Tik-Tok a càrrec també de Martos. La cloenda, com hem comentat, serà el concert de Núñez.

Cal destacar que hi haurà activitats que duraran cada dia o la majoria, com poden ser els inflables per als més petits o el mercat.
A més, Gili va comentar que «hi haurà un punt lila, atès per professionals, que tant de bo tinguin la menys feina possible». A més, va explicar que la festa vol ser sostenible, per això s’oferirà un got de dos euros que es podrà fer servir durant la festa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT